Dagbeleving

Kleinschalige dagbesteding op maat

Dagbeleving

 

Huize welzijn is een plek voor mensen met (beginnende) dementie en NAH. Wij zetten ons elke dag in om voor iedereen een leuke dag te organiseren, dit doen wij door maatwerk te bieden. Zo worden er dagelijks meerdere activiteiten geboden, waarbij iedereen zelf bepaald waar hij of zij aan mee doet. Op deze manier is er nooit iemand die iets doet wat hij/zij niet leuk vind.

Hieronder een aantal activiteiten die wij zoal bieden;

 

Speciale wensen? Vraag ons gerust!

Uitstapjes

Met enige regelmaat, organiseren wij uitstapjes.

Zo gaan wij vaak naar het Koepelbos om te wandelen en koffie te drinken, naar de driewegsluis om te kijken naar de voorbij varende boten en ook de grotere uitstapjes zoals naar de Orchideeënhoeve en bioscoop mogen natuurlijk niet ontbreken.

Biljarten

Hier bij Huize Welzijn hebben wij een verwarmd biljart. Vooral op de dinsdag en donderdag zijn er altijd mensen in voor een potje biljart!

Klaverjassen

vooral op de dinsdag en donderdag zijn er altijd genoeg mensen om te klaverjassen. De groep die het leuk vindt om te klaverjassen wordt steeds groter! 

Creatief

Vooral de dames vinden creatief bezig zijn erg leuk en is daarom ook een activiteiten die veel wordt gedaan!

Wandelen

Wandelen is een activiteiten die wij proberen dagelijks te doen. Goed blijven bewegen vinden wij erg belangrijk!

Spelletjes

De liefhebbers van spelletjes zijn hier aan het goede adres, want wij hebben een groot aanbod aan spelletjes! allerlei bordspellen, sjoellen, rummicub en nog veel meer.

Moestuin

Aan de moestuin wordt hard gewerkt. De moestuin die wij aan het maken zijn is een moestuin op hoogte, wat vaak wel zo handig is voor de doelgroep.

Handwerken

Handwerken is wat veel mensen hier doen. Vooral het haken is erg populair! 

Gymnastiek

Elke dinsdag en vrijdag ochtend bieden wij beweging voor ouderen onder begeleiding van een fysiotherapeut!