Dagbesteding

De dagbesteding Huize welzijn biedt structuur, regelmaat, gezelligheid en leuke activiteiten. Naast leuke groepsactiviteiten, bieden wij ook activiteiten die cliënt gericht zijn. Wij staan vooral bekend om onze leuke uitstapjes zoals bijvoorbeeld; de bioscoop, het bos, musea, de dierentuin en zo nog vele andere.

Activiteiten

Onze activiteiten zijn vooral huiselijk en sociaal: we drinken samen koffie, praten gezellig, doen spelletjes, koken en baken, bieden beweging onder begeleiding van een fysiotherapeut en bieden creatieve bezigheden. Dit gebeurd naast de eerder genoemde uitjes, die ook zeker deel uit maken van de weekplanning. Het hele gebouw wordt betrokken bij de activiteiten. Zo kan een groepje zich terugtrekken in de wellness en een ander clubje gezellig gaan biljarten op onze professionele, verwarmde biljarttafel!

U bepaalt zelf waar u aan mee wilt doen. Wij zetten ons elke dag in voor het vinden van activiteiten waar de hele groep plezier aan beleeft!

Wij leveren dagbesteding op basis van maatwerk. Dit betekent dat u uw (warme) maaltijd via tafeltje dekje hier kan nuttigen of tussen de middag(brood) mee kan eten. Wij bieden ruime mogelijkheden voor het rusten na het middageten. Speciale wensen? Vraag ons gerust!